Vidunderplanten Aloe Vera

23 april 2019 Astrid Pedersen
Vidunderplanten Aloe Vera

Den smukke og skulpturelle Aloe Vera plante er ikke alene en prydplante, som er nem at holde. Den hårdføre sukkulent gemmer også på egenskaber, som er velgørende for mange af vore dagligdags lidelser så som mindre forbrændinger på huden (for eksempel solskoldninger), irritation ved overfølsomhed, udslæt i forbindelse med psoriasis og oppustet mave.

Aloe Vera plantens saft – et naturligt mirakel

Det klare og flydende indhold af Aloe Vera plantens tykke blade har utroligt mange egenskaber, og anvendes flittigt i alt fra tandpasta, body lotion og sæbe til kosmetik og produktion af fødevarer og kost tilskud. Du kan oven i købet købe den rene Aloe Vera saft på flaske til at drikke – især mennesker med halsbrand, sure opstød eller problemer med fordøjelsen rapporterer om nyttige virkninger ved Aloe Vera i forbindelse med at lindre smerter eller fjerne oppustethed og forstoppelse. Dette skyldes dels, at Aloe Vera saften påvirker ph værdien i mavesyren, så symptomerne ved halsbrand lindres, dels at plantens indhold af polysaccharider hjælper fordøjelsen på vej.

Til pleje af tænder og tandkød er Aloe Vera også et af de mest foretrukne midler inden for naturmedicin. Det er herr, Aloe Vera saftens antiinflammatoriske effekt slår igennem, ligesom den viser sig virkningsfuld på andre inflammations tilstande udvortes såvel som indvortes. Psoriasis patienter har stor glæde af Aloe Vera til lindring af ubehaget ved eksem – og lider du selv af mildt udslæt (for eksempel i forbindelse med en solskoldning) kan Aloe Vera også hjælpe huden til at hele.

Find de bedste Aloe Vera produkter i den online shop på veracura.com

Det er altid en god idé at have et udvalg af Aloe Vera produkter i sit hjemmeapotek -især i sommermånederne, hvor høfeber, allergier og sol forbrændinger er på sit højeste. Hos veracura.com finder du et stort udvalg af markedets bedste Aloe Vera produkter – se dem alle på veracura.com

Flere Nyheder