Tænk over brugen af smart glass i visse sammenhænge

29 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Som det gælder med så mange andre tekniske landvindinger, så vil der lyde en masse hysteri om, hvordan det kan være farligt, fordi folk ikke har lært det at kende, og det hjælper ikke rigtig på de skeptikere eller dem, som der er lige på vippen til at finde ud af, om noget nyt er godt eller dårligt.

Og det aktuelt tilfælde er de nye smartglasses, som man efterhånden kan skaffe sig flere steder fra, så det ikke kun er erhverv, men også almindelige mennesker, der kan købe dem og implementere dem i deres hverdag.

Vi vil ikke gå så meget ind i, hvad der er ved disse briller rent teknisk, men vi vil mere forsøge at aflive nogle foregående fordomme om brillerne, som der unægteligt vil komme med tiden, så man er nødt til at imødekomme dem, inden det eskalerer til massehysteri. 

Man skal lige tænke sig om med smart glasses

Der er utallige fordele ved disse smart glasses, men man skal lige lære at bruge dem ordentligt, og her menes ikke bare teknisk, men også i al almindelighed, så der ikke opstår et uheld, som man ender med at sammenkæde med fejl ved brillerne, selvom det faktisk var en brugerfejl.

For man bør bruge den her slags briller, hvor man laver en statisk opgave, så man ikke skal bevæge sig for langt væk, så man befinder sig nogenlunde samme sted.

Det vil ikke være helt smart at gå rundt med disse aktiveret i tæt trafik, fordi andre trafikanter ikke kan se, at du bruger dem, så de tror bare, det er almindelige briller, så du ser ekstra godt.

Men det gør du jo næppe, for du har et fokus et helt andet sted, som der ikke altid handler om det, der lige sker omkring dig.

Så man skal lære at bruge dem med mådehold i de rette sammenhænge.

Flere Nyheder