Shop online og undgå stress, skub og sure miner på strøget

04 november 2019 admin

Julen står for døren, og udover timevis af hyggeligt samvær i familiens skød og dejlig mad, må endnu en væsentlig ting tilføjes: gaver.

Det kan imidlertid være lidt af en hovedpine at finde de helt rette, og det kan være ganske ulideligt at stavre rundt på strøget i stimen af fortravlede shoppere, der skubber, stresser og sukker.

Hvorfor ikke indkøbe dine gaver på nettet? Og hvorfor ikke finde alle gaver til den kvindelige del af familien og vennekredsen på et og samme sted? Tilmed hvis alderspændet er stort?

Smykkeforhandleren Fangels er storfohandler af de smukke og klassiske marguerit smykker, der er et stensikkert hit under træet – til unge såvel som gamle. Marguerit serien har budt på smykker, der utvivlsomt har haft sin berettigelse, i mange, mange år. Du kan finde både fingerringe, øreringe, halskæder og armbånd, og der er et væld af designs at vælge imellem.

Naturligvis tilbydes de helt klassiske modeller, der måske henvender sig til den ældre generation – men også nye tilføjelser komme kontinuerligt til. De re-lancerede smykker er super trendy og stilige, de fås i mange størrelser og metaltyper – der er altså med garanti også oplagte bud på gaver til den yngre gren af familien.

En anden stor fordel ved marguerit serien er, at du kan udbygge din samling, ligesom smykkerne med deres rene og stilfulde udtryk med fordel kan mikses med smykker, du allerede har. 

Marguerit smykkerne egner sig til enhver lejlighed – hverdag som fest. De kan bruges til t-shirts, jeans og sneakers, men også til festlige kjoler og stiletter. 

Sæt dig godt til rette i din sofa med en dampende varm kop te, smæk benene op og tænd for computeren – og find dine julegaver i ro og fred.

Hos Fangels får du desuden altid 10% rabat på dine onlinekøb – så hvad venter du egentlig på?

Flere Nyheder