Sådan bærer du en sixpence

14 juni 2022 Lykke Holzmann Søby

editorial

Pasformen er vigtigt, når du har en sixpence hat på. Hatten skal føles tæt, men ikke for stram ved svedbåndet – altså den del af hatten, der løber fra din pande til baghovedet. Med den rigtige pasform er det en behagelig hovedbeklædning, nem at tage på og af og flyver ikke af, når du bøjer dig for at binde din sko, eller når blæser.

sixpence

Hvordan skal den se ud?

Du skal tage en beslutning om hvilket materiale og mønster der passer bedst til dig. En sixpence hat af uld i tern eller plaid er den traditionelle kombination, men du kan vælge en ensfarvet i bomuld eller endda vokset bomuld for ekstra beskyttelse mod vind og vejr.

Hvilket tøj passer til hatten?

Med hensyn til, hvad du skal have på med din sixpence – så passer den næsten til hvad som helst. Sæt en sixpence hat sammen med dine yndlingsjeans og en afslappet skjorte for at få et lækkert weekendlook. En stribet sixpence hat med bukser og en afslappet blazer er et smukt, tilbagelænet look til en kulturel aften ude med vennerne, eller en picnic med kæresten.

Hatten har altid set godt ud sammen med en sweater eller en Islandsk trøje. Tilføj en voksbehandlet bomuldsjakke og et tørklæde for at få et endnu mere klassisk landligt look, der er sofistikeret og statslig. Til sidst skal du vende kanten af ​​din sixpence hat bagud for at give din stil en kant af street.

Passer til det hele

Sixpence kasketten er helt fantastisk til lige at sætte på hovedet, når du er på vej ud ad døren, og du vil være glad for at have den ved hånden. Brug den, uanset om du er i byen eller på landet, og din sixpence hat sørger for at du ser stilet og tjekket ud lige meget hvad du skal.

Lyder det som en kasket, der vil passe til dig, så tjek her.

Flere Nyheder