Hvor tit får du lige besøgt din lokale skønhedsklinik?

02 november 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er måske nogle mennesker, som der besøger en enkelt skønhedsklinik en enkelt gang i deres liv, fordi de lige skal prøve det af.

Men det kan også være fordi, at de skal til et vigtigt møde, en jobsamtale eller deres eget bryllup, og så er der sket noget akut med deres udseende, som der ellers aldrig er set før eller sker så sjældent, at man må gøre noget med det samme.

Og så er man ikke derhjemme med ens egne remedier til at ordne det, som man måske ellers kunne, selvom det ville kunne tage tid, så man må besøge den nærmeste skønhedsklinik, man lige kan komme til, der er tæt på der, hvor man er og skal være.

Det er måske ikke ens lokale skønhedsklinik i København, men det må gå an for det, som det er, for alternativet er ikke til at leve med.

Skønhedsklinikken glæder sig til at byde dig velkommen

Men man har så også de mennesker, som der kommer meget tit, fordi de har en rutine, som de løbende skal have ordnet, og nogle gange skal den ændres eller være mere intens alt efter, om der er noget vigtigt og presserende, som man skal deltage i.

Nogle besøger måske sådan en klinik få gange, fordi man “sparer sammen til”, når det bliver virkelig nødvendigt at besøge stedet, hvis man ikke føler, man selv kan klare ‘problemet’, da man ellers ser det lidt som en falliterklæring.

Det er dog på ingen måde en falliterklæring, for folk her har udstyr og erfaring i et omfang, som du ikke har eller får.

Derfor ser man da også folk kigge så tit forbi, at det sker med jævne mellemrum, fordi de lige skal se, om der er blevet udviklet noget nyt og spændende, som der er til fordel for en.

Flere Nyheder