Hvilke Pernille Corydon smykker skal du købe?

30 september 2020 Sara Mortensen

Har du også fået øje på de smukke smykker fra Pernille Corydon? Rigtig mange kvinder ejer et Pernille Corydon smykke i dag. Det er nogle smykker, som klæder alle og som alle kan bære. Hvis du er i tvivl om hvilke smykker du skal vælge eller hvordan du skal sammensætte dem, så læs med her og få lidt ekstra inspiration.

I dag bliver det kun sjovere at skabe outfits og forskellige looks, fordi der er plads til leg og kreativitet. Eksempelvis er der en ny slags “lag-på-lag” tendens i dag, hvor du helst skal have mange forskellige armbånd på og flere end en halskæde på – gerne alle i forholdsvis enkle designs, med måske en kæde, der er mere rå i design.

Uanset hvad, så er det sjovt at kombinere de forskellige smykker. Pernille Corydon smykker er de helt rette smykker til dette, fordi du både kan få enkle halskæder og rustikke fingerringe fra hendes kollektioner. Der er altså rigtig god chance for at alle kvinder kan finde mindst et smykke fra Pernille Corydon, som de er vilde med. 

Det er formentlig også derfor de er blevet så populære, og så kan man endelig købe nogle smukke smykker i god kvalitet til en overkommelig pris. Det behøver lige pludselig ikke at være uden for rækkevidde for nogle at få nogle smukke og elegante smykker – og så er det en super god gaveidé til et familiemedlem eller en god veninde.

Er du til guld, sølv, chunky eller enkle smykker?

Ligegyldigt hvad du er til, så kan du helt sikkert finde noget, som du godt kan lide fra Pernille Corydon. Du kan eksempelvis blande et af hendes fine Waterdrop armbånd med et mere farverigt armbånd, som eksempelvis hendes Aurora armbånd. Find begge armbånd lige her: https://www.fangels.dk/maerker/pernille-corydon.html

Hvis du ikke har en præference til hverken guld eller sølv, så kan du også sagtens kombinere de to materialer og eksempelvis kombinere hendes Daylight halskæde med en enklere kæde, som eksempelvis Solar halskæden. 

Der er mange muligheder, og Pernille Corydon smykkerne gør det nemt og især muligt at kombinere på kryds og tværs, uden man går helt galt i byen. En af de helt store fordele ved hendes smykker, er også bare at man altid kan have dem på til alle anledninger, da de alle er super stilrene i design.

Flere Nyheder