Genvind ungdommens smil med Invisalign

27 december 2020 Astrid Pedersen

Mange danskere døjer med skæve tænder. Tænderne flytter sig hele livet igennem – og selv om et tandsæt i ungdommen var smukt og regelmæssigt er er ingen garanti for at tænderne bliver på deres pladser. Derfor kan du som voksen opleve at dine før så lige tænder pludselig har forskubbet sig i forhold til hverandre og giver din mund et asymmetrisk udseende.

Måske er du udelukkende generet af denne tilstand på det kosmetiske plan, men det kan også være slemt nok. Det er ærgerligt at være bange for at vise sine tænder i et oprigtigt smil.

Samtidig kan en uregelmæssig tandstilling føre til et skævt bid som kan give gener i form af kæbe spændinger og tænder der slides forkert hvorved de kan tage skade. Og derfor er det en god idé at få rettet tænderne mens tid er, så dit smil atter kan blive smukt og regelmæssigt.

Kan man få rettet sine tænder i en moden alder?

Måske tænker du at tandretning udelukkende er for børn og unge – og måske har du i dine unge år gennemgået en tandretning med fast monteret bøjle. Den succes er det der færreste som har lyst til at gentage – og da slet ikke som voksen.

Men der er gode nyheder. Moderne teknologi har muliggjort tandretning ved hjælp af langt mere komfortable og diskrete midler og metoder. Det kan faktisk lade sig gøre at få rettet tænderne med en tandbøjle som ikke er fastmonteret, og som samtidig ikke kan ses af andre. Denne metode kaldes Invisalign og består af tynde, transparente tandskinner som fremstilles individuelt og derfor passer perfekt til netop din mund.

Med Invisalign kan du i løbet af et halvt til halvandet år få rettet dine tænder således at dit tandsæt atter bliver flot og ungdommeligt. Du kan læse mere om Invisalign behandling hos You Smile I Smile på yousmileismile.dk

Flere Nyheder