Gå til frisør i Horsens

04 marts 2021 Astrid Pedersen

Efter mange måneders nedlukning trænger de fleste af os til et besøg hos frisøren. Dette gælder uanset, om du har en korthårsfrisure, som helst skal vedligeholdes med en klipning en gang hver fjerde til sjette uge, eller om du har lange lokker, som skal plejes og have studset spidserne med jævne mellemrum.

De af os som er vant til at få farvet, bleget, eller på anden måde behandlet håret med kemiske produkter lider også under den lange ufrivillige frisør pause.

Udgroninger i toppen af håret, glansløse og matte længder samt spaltede og slidte spidser vidner om alt for lang tid uden professionel opmærksomhed. Og derfor er det en god idé allerede nu at booke de frisør besøg som skal gøre dit hår smukt på ny, så at du er klar til at komme tilbage på arbejde når den tid kommer.

Kan jeg selv ordne mit hår, så det bliver flot igen?

Mange vælger at tage sagen i egen hånd og selv klare ærterne når det gælder om klipning og farvning af håret. Dette kan dog ikke altid anbefales. Det er klart at mange mænd sagtens kan forestå en trimning af toppen. Men skal du ud i en mere avanceret klipning og eventuelt en farvning eller blegning af håret bør du væbne dig med tålmodighed.

Der ses desværre alt for mange eksempler på ødelagt hår og – i værste fald – udslæt og allergiske reaktioner i forbindelse med anvendelse af de produkter til farvning og blegning af hår som kan fås i detail handelen. Så inden du går ned i supermarkedet eller i din lokale materialist og køber dig fattig i hår produkter bør du overveje om ikke det var værd at vente på en frisør aftale.

Er du bosiddende i Horsens eller nærmeste omegn kan du booke tid til frisør behandling hos Salon Todbjerg.

Flere Nyheder