Få lækkert garn hos en professionel frisør

08 januar 2020 Astrid Pedersen

Dit hår skal stå model til meget, hvis du skal se godt ud til daglig. Mange mennesker vasker deres hår hver eneste dag, hvilket udtørrer hårstråene og gør håret tørt og glansløst. Og som om dette ikke skulle være nok, vælger mange også at tørre håret med en føntørrer og dernæst yderligere style det med et krøllejern eller glattejern.

Alle tre forskellige apparater virker ligeledes udtørrende på håret – og det samme gør de mange kemiske styling produkter, vi anvender i det daglige. Solens stråler samt klorvand og saltvand er også en hård omgang for håret – så når du er på ferie, skal du huske at beskytte dit hår, når du tager solbad eller bader.

Vælg en rigtig frisør, og få has på de tørre spidser

Hos Frisør Capaldi får du en ægte professionel frisørbehandling. Dit hår bliver forkælet med lækre produkter, som er udvalgt til at passe præcis til dit hår. De dygtige, faglærte frisører hos Frisør Capaldi kan på baggrund af deres uddannelse og ekspertise foretage en professionel vurdering af dit hårs tilstand og beskaffenhed, og på baggrund heraf udvælge de produkter, som tjener håret bedst.

Hos Frisør Capaldi anvendes udelukkende hår produkter af højeste kvalitet, som reparerer og beskytter håret, og dermed gør det sundt og elastisk på nyt. Såvel shampoo, balsam og hårkur som diverse styling produkter har til formål at pleje og styrke dit hår – og hos Frisør Capaldi ved din frisør nøjagtig hvor meget – eller lidt – der skal anvendes. Dit hår efterlades blødt og med en sund og velplejet udstråling, som holder i flere uger. Og din frisør vil selvfølgelig yde kvalificeret rådgivning og vejledning med hensyn til din daglige pleje af lokkerne.

Er du bosiddende i Valby, har du Frisør Capaldi lige rundt om hjørnet. Du kan klikke ind på http://capaldi.dk/ og bestille tid til frisør behandling online.

Flere Nyheder