Drømmer du om diamanter med høj carat?

19 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Diamanter er en skøn ting. De findes på mange smykker. Forlovelsesringe. Armbånd. Halskæder. Øreringe. You name it! Du kan få fantastiske flotte diamantsmykker lige efter din smag.

Men hvor skal du købe dine diamantsmykker? Hvor får du bedst kvalitet? Flest carat for pengene? Et bredt sortiment af populære smykkebrands? Læs med her, og bliv klogere på at shoppe diamantsmykker.

Hos Guldsmeden

Du kan shoppe diamantsmykker flere steder. Et af de klassiske valg er at gå til guldsmeden. Ofte har de et rigtig fint udvalg af diamantsmykker med høj carat. Når du køber smykkerne med diamanter hos guldsmeden, kan du også være garanteret, at de er ægte og af de carat, der står. Du får ofte et diamantbevis med på dit smykke. Det beviser ægtheden og hvor mange carat stenen er. 

På en smykkefabrik

Man ser ikke så mange smykkefabrikker med diamanter i Danmark. Men i nogle af de lande, hvor der er stor handel med diamanter, finder du ofte smykkefabrikker. Det kan f.eks. være i Amsterdam. Det er en oplagt mulighed, hvis du skal ud og rejse, og du gerne vil have et diamantsmykke, som ikke så mange i Danmark har.

Hos en smykkedesigner

Vil du gerne have diamantsmykker, der er specieldesignede til netop dig? Så kan du også kontakte en smykkedesigner. Smykket kan blive skabt ud fra dine ønsker og drømme. Med lige de diamanter af høj carat som du ønsker. 

Online hos certificerede smykkeforhandlere

Et andet valg er at købe dine nye diamantsmykker online. Det er både hurtigt, nemt og sikkert. Du skal blot gå efter at vælge en certificeret forhandler, hvor der ikke er nogen tvivl om ægtheden af diamanterne. 

Shopper du dine carat diamanter online, finder du ofte et rigtig stort udvalg. Her kan priserne også være lavere, da mellemleddet (den fysiske butik) er skåret væk. Det er dermed det oplagte valg, når du shopper diamantsmykker på budget eller når du vil have diamanter med flest mulige carat for pengene. 

Flere Nyheder